Forhåndsbestill Her inne hvor du og jeg finnes

Nå kan du forhåndsbestille romanen Her inne hvor du og jeg finnes, og få den rykende fersk fra trykkeriet i starten av september 2020.

Send bestilling til post@forlagetnasir.no merk meldingen «her inne hvor du og jeg finnes».

Pris: 299,- + frakt.

Tittel: Her inne hvor du og jeg finnes
Sjanger: Roman
Sider: 218
Heftet / pocket
ISBN: 978-82-999530-3-0

Vil du hente boken selv, kan dette gjøres etter avtale.

Assad Nasir debuterer med den sufisme-inspirerte romanen Her inne hvor du og jeg finnes. Stilen er både minimalistisk og kan til tider minne om automatskrift hvor hovedpersonens underbevissthet kommer frem gjennom språket.

Jeg-personen ser tilbake på livet sitt i et forsøk på å finne sannheten, og vi som lesere får bli med inn i hovedpersonens indre sjeleliv, i de innerste irrganger hvor alt eller ingenting finnes. Underveis på denne reisen gjenopplever hovedpersonen ungdomstidens store kjærlighet, reiser til fremmed land og kanskje aller mest det mørket som finnes i hovedpersonens indre. Men det er hele tiden en usikkerhet, grensene er flytende og leseren kan aldri helt sikkert si om det som fortelles skjer eller om det bare er tankespinn.

Her inne hvor du og jeg finnes er en roman som utfordrer både sjangeren og leseren, en intens leseopplevelse som helt sikkert vil sette spor etter seg.

Assad Nasir. Foto: H.G.M. / Forlaget Nasir

Assad Nasir (f. 1985) er lærer og samfunnsdebattant. Underviser i videregående skole i fagene norsk og samfunnsfag. Han har i en årrekke deltatt i samfunnsdebatten gjennom innlegg i aviser. Nasir har studert ved Lektorprogrammet på Universitetet i Oslo. Han har i tillegg en Bachelor i sosialantropologi fra samme universitet. Fra 2009-2011 var han student ved forfatterutdanningen til Norsk barnebokinstitutt. Nasir har tidligere skrevet Kunsten å være pakkis, en lett tilgjengelig sakprosabok om norsk-pakistanere. Her inne hvor du og jeg finnes er hans første roman.